مجله ردکارت

علت خشک شدن مرغ در سرخ کن بدون روغن

علت خشک شدن مرغ در سرخ کن بدون روغن

سرخ کن بدون روغن یکی از لوازم آشپزخانه است که از زمان ورودش به بازار لوازم خانگی مورد استقبال فراوانی قرار گرفته است. روند اشپزی با سرخ کن بدون روغن بسیار آسان است و تنها کافیست دما و مدت زمان پخت مناسب با مواد غذایی را به درستی تنظیم کنید. در این مقاله از مجله ردکارت با شما هستیم تا به یکی از پرتکرارترین پرسش‌ها پاسخ دهیم.

چرا مرغ در سرخ کن بدون روغن خشک می‌شود؟

اگر بخواهیم به سوال علت خشک شدن مرغ در سرخ کن بدون روغن بپردازیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • تنظیم نبودن دمای سرخ کن بدون روغن
  • تنظیم نبودن مدت پخت
  • ضخامت کم مرغ
  • فاصله نزدیک با المنت
  • استفاده نکردن از روغن
  • ثابت بودن مرغ در سرخ کن

این‌ها مجموعه مواردی است که می‌تواند منجر به خشک شدن مرغ در سرخ کن شود. حال در ادامه، هر یک از موارد فوق را با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار می‌دهیم.

تنظیم نبودن دما سرخ کن

یکی از مواردی که باعث خشک شدن مرغ می‌شود، تنظیم نبودن دمای سرخ کن است. دمای مناسب برای مواد غذایی که از طریق پنل تنظیمات قابل تنظیم است، گزینه‌ای است که باعث خشک شدن یا خام ماندن موادغذایی می‌شود. برای جوجه کباب دما 170 تا 180 درجه گزینه مناسبی است.

پنل تنظیمات دما

تنظیم نبودن مدت پخت

یکی دیگر از عوامل مهم در خشک شدن مرغ، طولانی بودن زمان پخت است. زمانی که مرغ مدت زیادی در سرخ کن بماند، حرارت ایجاد شده باعث از بین رفتن آب در بافت مرغ می‌شود و آن را خشک و سفت می‌کند. مدت زمان پخت مناسب برای جوجه کباب بین 15 تا 20 دقیقه است.

ضخامت مرغ کم است

یکی از مواردی که باعث خشک شدن مرغ می‌شود را می‌توان کم بودن ضخامت مرغ برش داده شده دانست. زمانیکه که شما مرغ را برای به سیخ کشیدن و یا برای قرار دادن در تابه انتخاب می‌کنید، دقت کنید حجم مرغ به گونه‌ای باشد که با حرارت و جمع شدن، از بین نرود و خشک نشود.

فاصله نزدیک تا المنت

سرخ کن از المنت‌های گرمایشی در کف و بالای محفظه استفاده می‌کند. زمانی که مرغ یا مواد غذایی شما با فاصله کمی از این المنت‌ها قرار بگیرند، گرمای بیش از حد به آن داده شده و باعث خشک شدن مواد آن‌ها می‌شود.

استفاده نکردن از روغن

یکی از مواردی که باعث خشک شدن مرغ می‌شود، استفاده نکردن از روغن در زمان مزه دار کردن مرغ است. یادتان باشد در ابتدا شروع مزه دار کردن مرغ، ابتدا آن را با استفاده از روغن کاور کنید. این کار باعث می‌شود که مرغ در زمان قرار گیری در سرخ کن نسوزد و خشک نشود.

استفاده از روغن برای خشک نشدن مرغ

ثابت بودن مرغ در سرخ کن

زمانی که شروع به پخت یا سرخ کردن مرغ در سرخ کن می‌کنید پس از گذشت مدتی، آن را بچرخانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. این گزینه علاوه بر پخت بهتر مرغ، از خشک شدن آن جلوگیری می‌کند.

جمع بندی

اگر شما هم دوست دارید که مرغ تهیه شده در سرخ کن خشک نباشد، میزان حرارت و دما را به درستی و متناسب با مواد غذای خود انتخاب کنید. همچنین سعی کنید برای پخت بهتر از سیخ فلزی یا چوبی استفاده کنید. همچنین برای دیدن لیست غذاهایی که با سرخ کن بدون روغن می‌توانید تهیه کنید به مقاله چه غذاهایی با سرخ کن بدون روغن درست میشه مراجعه کنید.

author-avatar

درباره امیرحسین سعیدی

امیر حسین سعیدی هستم، مدیر و موسس وبسایت ردکارت و فروشگاه حضوری ردکارت در خیابان امیرحضور تهران. علاقه‌مند به نقد و بررسی تخصصی لوازم خانگی هستم و قرار است تا تجربیات خود حاصل از چندین سال فعالیت در حوزه لوازم خانگی از برندها و محصولات مختلف را با شما در میان بگذارم.

1 نظر در “علت خشک شدن مرغ در سرخ کن بدون روغن

  1. Ahmadian گفت:

    مقاله خیلی خوبی بود
    مشکل خشک شدن مرغ در سرخ کن بدون روغن خیلی شایع هست و اکثر کسایی که سرخ کن دارند با این مشکل مواجه هستن. راهکارهایی که گفتید را حتما امتحان میکنم امیدوارم مشکل حل بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *