مجله ردکارت, مقالات سرخ کن بدون روغن

تفاوت سرخ کن بدون روغن و سولاردام چیست؟

سولاردام و سرخ کن دو وسیله پرکاربرد در آشپزخانه هستند که فروش و محبوبیت بالایی دارند. اما از نظر عملکرد و مشخصات کاملا با یکدیگر متفاوت هستند و اگر شما هم قصد خرید سولاردام یا سرخ کن را دارید و در انتخاب آن‌ها دچار مشکل هستید تا پایان این مقاله با همراه باشید.

تفاوت سرخ کن بدون روغن و سولاردام

فرق سولاردام با سرخ کن بدون روغن به شرح زیر است:

  • سولاردام نیاز به فضای بیشتری نسبت به سرخ کن بدون روغن دارد.
  • سولاردام غالبا ظرفیت بیشتری نسبت به سرخ کن دارد.
  • برنامه‌های پیش فرض در سولاردام بیشتر است. البته برخی از سرخ کن‌های مطرح در بازار، برنامه‌های پیش فرض مشابه به سولاردام دارند.
  • سرخ کن بدون روغن از فن کانوکشن برای پخت غذا استفاده می‌کند، این در حالی است که سولاردام از امواج نوری و گرمایشی استفاده می‌کند.
  • سولاردام نسبت به سرخ کن بدون روغن گران‌تر است.

حال در ادامه به بررسی و توضیح دقیق‌تر تفاوت‌های سولاردام و سرخ کن خواهیم پرداخت.

ابعاد

سولاردام به دلیل ظرفیت و عملکردی که دارد از ابعاد بیشتری نسبت به سرخ کن برخوردار است و برای استقرار نیاز به فضای بیشتری دارد.

ظرفیت

سولاردام نسبت به سرخ کن ظرفیت بیشتری دارد. سولاردام ظرفیتی بین 24 تا 38 لیتر دارند و قادر هستند در لحظه 2 تا 4 مدل غذا را طبخ کنند. اما سرخ کن دارای ظرفیتی بین 1.5 تا 12 لیتر است و قادر هستند تا 2 غذا را به صورت همزمان تهیه کنند.

سرخ کن بدون روغن

برنامه‌های پخت پیش فرض

برنامه پخت پیش فرض یکی از قابلیت‌هایی است که روی اکثر لوازم پخت و پز قرار گرفته است. برنامه پخت پیش فرض به شما این امکان را می‌دهد که با انتخاب یک برنامه خاص، دما و مدت زمان پخت به صورت اتوماتیک تنظیم شود. برنامه پخت پیش فرض در سولاردام بین 25 تا 40 عدد برنامه است. در حالیکه که برنامه پخت پیش فرض در سرخ کن بین 4 تا 12 عدد است.

روش پخت متفاوت

سولاردام برای پخت غذا از ترکیب امواج نوری و گرمایشی استفاده می‌کند. در حالیکه سرخ کن گرمای مورد نیاز خود را از طریق المنت‌ها و فن‌ها تامین می‌کند. بیشتر سرخ کن‌های بدون روغن از فن کانوکشن برای پخت و پز استفاده می‌کنند. اگر به دنبال آشنایی با این سیستم هستید به مقاله کانوکشن چیست مراجعه کنید.

سولاردام

سولاردام گران‌تر از سرخ کن است

قیمت سولاردام با توجه به ویژگی‌ها و عملکرد آن، نسبت به سرخ کن بیشتر است. اما با تهیه سولاردام از خرید هر لوازم پخت و پز مشابه بی‌نیاز خواهید شد.

تنوع غذایی سولاردام بیشتر است

سرخ کن بیشتر برای سرخ کردن، کبابی کردن، تفت دادن، پخت شیرینی و کیک، خشک کردن میوه و سبزیجات، گرم کردن مجدد غذاها استفاده می‌شود. در حالیکه سولاردام علاوه بر امکانات سرخ کن دارای برنامه غذایی بیشتری است و به شما اجازه می‌دهد هر گونه غذایی را به راحتی تهیه و نوش جان کنید.

جمع بندی

اگر برای خرید سولاردام یا سرخ کن دچار مشکل هستید، به این نکته دقت کنید که اگر فضای و هزینه مورد نیاز برای تهیه سولاردام را دارید، قطعا سولاردام بهترین گزینه برای پخت و پز است. اما اگر بودجه و فضای کمتری دارید و تنوع غذایی زیادی را در برنامه روزانه خود ندارید، خرید سرخ کن بدون روغن بهترین گزینه است.

author-avatar

درباره امیرحسین سعیدی

امیر حسین سعیدی هستم، مدیر و موسس وبسایت ردکارت و فروشگاه حضوری ردکارت در خیابان امیرحضور تهران. علاقه‌مند به نقد و بررسی تخصصی لوازم خانگی هستم و قرار است تا تجربیات خود حاصل از چندین سال فعالیت در حوزه لوازم خانگی از برندها و محصولات مختلف را با شما در میان بگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *