خامه فرم گرفته در حقیقت خامهای است که به هوا زده شده و فرم گرفته است. خامه فرم گرفته بافتی نرم، حجیم و پفکی دارد. برای تهیه خامه فرم گرفته علاوه بر تهیه مواد اولیه کافیست تا یک همزن کاسه دار نیز در آشپزخانه داشته باشید. از خامه فرم گرفته در تزئین انواع دسر، پای، کیک، شیرینی، سوپ و پودینگ میتوانید استفاده کنید.
آموزش خامه فرم گرفته با همزن برقی کاسه دار
برای تهیه خامه فرم گرفته با همزن برقی به 3 روش میتوان عمل کرد که در ادامه برای شما بیان خواهیم کرد. در تمامی این روشها، برای راحتی هر چه بیشتر نیاز به همزن برقی کاسه دار دارید. البته، از همزنهای برقی دستی هم میتوانید استفاده کنید.
روش اول) خامه فرم گرفته با خامه قنادی
تهیه خامه فرم گرفته با خامه قنادی سادهترین و سریعترین روش است. برای این کار کافیست 1 بسته خامه قنادی از مراکز فروش لوازم قنادی تهیه کنید. دقت کنید این خامه یخ زده و فریز شده است. برای استفاده کافیست مقدار مورد نیاز از آن را در دمای محیط قرار دهیم تا از حالت فریز خارج شده و کمی نرم شود.
برای تهیه خامه فرم گرفته با خامه قنادی مراحل زیر را طی کنید:
- پس از نرم شدن، خامه قنادی را داخل کاسه همزن بریزید.
- با دور آهسته شروع به زدن خامه قنادی کنید تا یخهای موجود در خامه فریز شده آب شود.
- سپس دور همزن را افزایش داده و به مدت 5 الی 10 دقیقه طول خواهد کشید تا خامه فرم بگیرد.
زمانی که آثار سری همزن روی خامه باقی بماند یعنی خامه کاملا فرم گرفتهو آماده مصرف است.
روش دوم) خامه فرم گرفته با سفیده تخم مرغ
برای تهیه خامه فرم گرفته با سفیده تخم مرغ کافیست مواد زیر را آماده کنید.
- سفیده تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 45 گرم
- وانیل: 15 گرم
- نشاسته ذرت: 60 گرم
- نمک: بسیار کم
پس از تهیه مواد بالا، مراحل زیر را طی کنید.
- سفیده تخم مرغ را جداکرده و داخل فریزر قرار دهید تا خنک و سرد شود.
- سپس سفیده را از فریزر خارج کرده و 20 ثانیه با همزن شروع به هم زدن کنید تا لختگی موجود در سفیده از بین برود.
- شکر، وانیل و نمک را به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه ظرف را بر روی کتری در حال جوشیدن قرار دهید و مواد را مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته شود.
- حال مواد را داخل کاسه همزن ریخته و شروع به هم زدن کنید. این روند را طی 9 دقیقه از سرعت آهسته به سرعت زیاد انجام دهید. در حین افزایش سرعت همزن، نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کنید. در همین حین و افزایش سرعت همزن خواهید دید، خامه فرم گرفته و محصول شما آماده شده است.
روش سوم) تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه
برای تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه ابتدا مواد زیر را آماده کنید.
مواد مورد نیاز:
- خامه صبحانه : 1 بسته
- پودر قند: 70 گرم
- وانیل : 15 گرم
پس از تهیه مواد بالا مراحل زی را طی کنید.
- ابتدا خامه صبحانه با پودر قند را با هم مخلوط کنید تا بافتی یکسدت بدست آورید. سپس این مخلوط را داخل فریزر قرار دهید تا فریز شود.
- سپس مخلوط را از فریزر خارج کرده و داخل همزن کاسه دار بریزید. به مدت 20 دقیقه با دور آهسته شروع به هم زدن کنید تا یخ آن آب شود. پس از نرم شدن مخلوط، دور همزن را افزایش دهید و وانیل را نیز اضافه کنید. هم زدن این مخلوط را آن قدر ادامه دهید تا خامه فرم بگیرد.
در این مطلب، سعی شده است تا بهترین روشهای موجود برای خامه فرم گرفته به وسیله همزن برقی برای شما تشریح شود. چنانچه شما تجربه استفاده از این روشها را دارید و یا روشهای جایگزین میشناسید، با ما به اشتراک بگذارید.