مجله ردکارت

طرز تهیه سس مایونز با همزن برقی

طرز تهیه سس مایونز با همزن برقی

سس مایونز یکی از معروف‌ترین و پرمصرف‌ترین سس‌های دنیاست که از آن برای سرو انواع پیتزا، ساندویچ و دیگر فست فودها استفاده می‌شود. همچنین از سس مایونز برای تزئین و سرو انواع سالاد نیز استفاده می‌شود. به دلیل محبوبیت بالای این نوع سس، بسیاری از افراد به دنبال تهیه سس مایونز با همزن برقی در خانه هستند و به همین جهت ما تصمیم گرفتیم تا در این مطلب به صورت کامل این مورد را آموزش دهیم.

آموزش تهیه سس مایونز با همزن برقی

برای تهیه سس مایونز با همزن برقی لازم است تا مواد زیر را تهیه کنید و سپس مراحلی که در ادامه گفته می‌شود را طی کنید.

پس از تهیه موادی که در جدول آورده شده است، برای تهیه سس مایونز به همزن کاسه دار یا همزن دستی نیاز داریم که در این آموزش ما از همزن برقی کاسه دار استفاده کرده‌ایم.

تخم مرغ 1 عدد
آبلیموه تازه 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 2 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
روغن نصف فنجان
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
خامه 2 قاشق غذاخوری

1- پس از راه اندازی همزن کاسه دار، یک عدد تخم را درون کاسه شکسته و به مدت 15 ثانیه با سرعت بالای همزن آن را فوم می‌کنیم. در همین حین به آرامی روغن را به کاسه اضافه می‌کنیم تا تخم مرغ به همراه روغن ترکیب شود.

2- پس از ترکیب یکنواخت تخم مرغ و روغن، مجدد همزن را روی سرعت بالا روشن کنید و آبلیمو، خردل، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مخلوط کاملا یکنواخت و یکدست شود.

3- پس از طی شدن 4 دقیقه، دور موتور همزن را بر روی متوسط قرار داده و مجدد اقدام به ترکیب مواد داخل کاسه کنید.

4- پس از ترکیب یکدست و یکنواخت مواد، سرکه سفید و خامه را به کاسه همزن اضافه کرده و مجدد به مدت 10 دقیقه، مواد را با سرعت متوسط ترکیب کنید.

5- سس مایونز خانگی شما آماده است، آن را داخل ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه سس مایونز با همزن برقی

توجه داشته باشید این سس به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده، برای 7 روز قابل استفاده خواهد بود.

نکات طلایی در تهیه سس مایونز خانگی

1- اگر سس مایونز تهیه شده دارای بافت سفت و چسبنده است، می‌توانید 1 تا 3 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و مجدد مواد را مخلوط کنید.

2- برای بهبود یا تغییر طعم سس، میتوانید از سیر، خیارشور، آووکادو و چیلی استفاده کنید.

3- برای تهیه سس مایونز با بافت یکنواخت و حرفه‌ای بهتر است از همزن کاسه دار با سرعت بالا استفاده کنید.

4- به این نکته توجه کنید به جای روغن از روغن زیتون بدون بو می‌توانید استفاده کنید.

جمع بندی

در این آموزش سعی شده است به سریع‌ترین روش ممکن، تهیه سس مایونز با همزن برقی آموزش داده شود. اگر شما هم تجربه تهیه سس مایونز دارید و یا از روش‌های دیگری استفاده می‌کنید، با ما به اشتراک بگذارید.

author-avatar

درباره امیرحسین سعیدی

امیر حسین سعیدی هستم، مدیر و موسس وبسایت ردکارت و فروشگاه حضوری ردکارت در خیابان امیرحضور تهران. علاقه‌مند به نقد و بررسی تخصصی لوازم خانگی هستم و قرار است تا تجربیات خود حاصل از چندین سال فعالیت در حوزه لوازم خانگی از برندها و محصولات مختلف را با شما در میان بگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *